כניסה
למנויות
צרו קשר

מוסקה חצילים של אפרת עם שדרוגים קלים

מוסקה חצילים של אפרת עם שדרוגים קלים:

רכיבים:

חצילים
עגבניות
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה/ חריפה
כמון (או תבלינים אחרים, לפי הטעם)
4 שיני שום (לא חובה)
בשר הודו ועוף  טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה
מלח
פלפל
בהרט
פפריקה

 
אופן הכנה:
 
מסדרים בשכבות בתבנית: 
פרוסות חצילים קלופים עם שפריץ שמן ומעט מלח - מומלץ לקלות את החצילים 15 דקות ואז להכין עם החצילים הקלויים (קולים בתנור על גבי נייר אפיה עם חציל שקיבל שפריץ שמן משני הצדדים ומעט מלח, בכ 200 מעלות)
מעל שכבה של עגבניות קלופות וחתוכות בסלייסר לרוטב עם מלח, פלפל, פפריקה מתוקה/חריפה, כמון או תבלינים אהובים אחרים (נענע/ אורגנו וכד...) 
ניתן לבשל את הרוטב קודם עם 4 שיני השום אך לא חובה.
שכבה של בשר במרכז - בין הרוטב, מבשר הודו ועוף טחון, אפשר להוסיף בצל קצוץ ופטרוזיליה ולתבל במלח, פלפל, בהרט, פפריקה.
שכבה עליונה של חצילים ומעליה שוב רוטב....והופ לתנור ב 180 מעלות לכחצי שעה
 
איך נתייחס:
כל 100 גרם של עוף/הודו לפני בישול = מנת חלבון אחת.
להאמין. לפעול. להגשים.